Онлайн магазини

ИНТЕРНЕТ ТЪРГОВИЯТА Е ВТОРИ КАНАЛ ЗА ПРОДАЖБИ!

Електронната търговия все повече се превръща в предпочитаният начин за покупка и продажба на стоки и услуги по цял свят. Основното място и основният инструмент на електронната търговия е добре работещия онлайн магазин. Почти всеки може да създаде някакъв електронен магазин, но клиентите днес искат повече от това. Ние разполагаме със знанието, опита и инструментите, за да ви помогнем в създаването на отлично функциониращ онлайн магазин, в който клиентите ви ще се чувстват сигурни и щастливи. Работим с ентусиазъм, креативност и професионализъм.
Богат избор от услуги за създаването и поддържането на онлайн магазини във всички сфери на търговията, без значение от вида или броя на продуктите и категориите които ще предлагате – ние ще ви помогнем да развиете успешен бизнес независимо дали продавате 2 или 200 или 2000 продукта.

НАШИТЕ ПАКЕТИ

CHOOSE

Your Plan

Disk Space

Databases

Users

Email Accounts

Bandwidth

Support

Price


Старт

Индивидуален дизайн

Контролен панел

Онлайн обучение до 1 час

30 дни гаранция

30 дни техническа поддръжка


290 лв

бИЗНЕС

всичко от СТАРТ +

2 ЕЗИКОВ ИНТЕРФЕЙС

Интеграция с куриерски модул

SEO 

ДОМЕЙН ИМЕ ЗА 1 год

3 месеца техническа поддръжка

ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ ДО 2 ЧАСА


400 лв.

ПРЕМИУМ

ВСИЧКО ОТ бИЗНЕС +

3 ЕЗИКОВ ИНТЕРФЕЙС

ПЛАТЕЖЕН МОДУЛ

ХОСТИНГ ЗА 1 ГОД.

10 Email АКАУНТА

6 МЕСЕЦА ТЕХНИЧЕСКА ПОДДРЪЖКА

2 ЧАСА ОБУЧЕНИЕ ПРИ ВАС


780 ЛВ.

ВАЖЕН Е ПЕРФЕКТНИЯ БАЛАНС МЕЖДУ ФУКНЦИОНАЛНОСТ И ЗАВЛАДЯВАЩ ДИЗАЙН

Работим с различни CMS (Content management system) системи чрез, които се създават онлайн магазини (Opencart,  WordPress,  и други) Тези софтуери са много леки, гъвкави, изключително лесни за поддръжка и работа, с прекрасни дизайни. Системите са надеждни и сигурни, както за клиентите ви, така и за вас. Функционират отлично, независимо от броя на продуктите, категориите или посетителите в онлайн магазина.
Ние ще работим с вас, за вас. Предлагаме безплатна консултация, свързана с Open Cart и WordPress. Ще ви помогнем в създаването и разработването на онлайн магазин според вашите предпочитания и нужди. Уеб страниците в онлайн магазините, които създаваме са SEO ready, с възможност за добавяне на желан от вас адрес.