Абонаментна поддръжка

Поддръжка и обслужване на сайт на нормални цени  !

Може да ви се струва странно, но много от здравомислещите бизнесмени, дорасли до такова ниво, че да влагат в изработка на уеб сайт няколко стотин (или хиляди) лева, все още разглеждат професионалните услуги по поддръжка на уеб сайт като типично безсмислено харчене на пари.

В същото време тези хора не забравят за месечните разходи по почистване на офисите, разходите за канцеларски материали, разходи за паркоместа на своите служители и т.н.
При цялата тази прилежност и отговорно отношение към нуждите на своя бизнес обаче, незнайно защо отношението им към представянето в интернет пространството и редовната поддръжка на сайт остава пренебрежително.
Защо е това отношение към поддръжката на сайта?
Някои собственици на интернет сайтове се отказват от услугите за поддръжка на сайт  с думите:
Ние и сами сме способни да извършваме поддръжка!
Може и да е така, но грамотната поддръжка на уеб сайт изисква значителни времеви и финансови разходи. Не е достатъчно просто да поверите поддръжката на уеб сайта на системния администратор, счетоводителя или на секретарката на компанията.Тези хора несъмнено биха могли да изпълняват, но само част от задачите по поддържане на сайта.
За съжаление практиката показва, че те никога не вършат тази работа:
– Системният администратор от сутрин до вечер решава своите задачи;
– Счетоводителят през повечето време се е заровил в документацията;
– Секретарката измъчено седи на телефона;
А сайта? Сайтът стои и чака кога ще му дойде реда.

Ето тук възниква ситуация, в която от една страна се налага да бъде назначен човек за поддръжка на сайт, а от друга да не се увеличават разходите на компанията.
Кого да назнача? Тук е и основният проблем за ръководителите, решили накрая да “събудят” своя сайт.
Задавайки си този въпрос, ръководителят на фирмата мисли за човек, който ще се ориентира във “всичките тези” HTML, PHP, ASP, RSS, MySQL; човек, който владее грамотно български език, който би могъл да работи с графични приложения и да има добър вкус, да може да прави фотографии, да се занимава с анимация, да е на разположение и да не е скъп.
За да не попаднете в подобна ситуация запомнете, че на интернет пазара има много професионалисти, които извършват услугата поддръжка на уеб сайт. И трябва просто да знаете, че ТОВА ИМ Е РАБОТАТА.

За професионалистите, занимаващи се с поддръжка на сайтове, времето, което отделят за техническата поддръжка на уеб сайт, е тяхното работно време. От тук идва и ниската цена за поддръжка на сайт-няколко специалисти обикновено( трима-четирима) изграждат и обслужват десетки, а понякога и стотици сайтове.
Като пример ще дадем: никой не се страхува да използва услугите на юридически и счетоводни компании, работещи с доста фирми, защо не и уеб студио за поддръжка на сайт.
А цените?
Цената е важен фактор за клиента.
Нашите усилия са насочени към разработването и поддръжка на сайтове за по широк кръг потребители, изработили сме ефективна система, копирана от западно европейски фирми за качествено и бързо обслужване.

Как да поръчам поддръжка?

Ако проявите интерес за поддръжка на сайт, моля пишете ни от нашата форма за контакти и ние ще Ви изпратим договор за поддръжка на сайт, за да се запознаете с условията.
Договорът може да бъде променян според нуждите и изискванията на клиента.